Hestehotel

På Hvidegård tager vi gerne imod heste på ad hoc basis. For eksempel udlejes enkelte bokse samt 2 separate stalde hver med plads til 6 heste. Derudover tager vi imod heste til opstaldning i kortere perioder ned til én nat.

Afhængig af jeres behov, kan vi tilbyde alt fra opstaldning i rummelige bokse og opbevaring af rideudstyr, til opstaldning under åben himmel i en sandfold med hø og vand. 


Står du i en af følgende situationer, så er Hvidegård Hestehotel måske noget for dig:


Midlertidig opstaldning af dine heste nær Københavns Galopbane, Charlottenlund Travbane og Jægersborg Dyrehave


Ride stævne i Bernstoffparken eller omegn: Kom i god til inden stævnet og lad hest og rytter afklimatisere i de rolige omgivelser på Hvidegård. Tjek evt. selv ind på hotel i nærheden - vi har et par ideer til hvor i kan bo.


Jagtrytter der har lyst til at prøve nyt terræn: Nyd et par dages opstaldning på Hvidegård enten i forbindelse med jagt i omegnen, eller blot for at træne din hest i nyt terræn. Dyrehaven byder på et hav af udfordrende stier og bakker, Hjortekærsøen og enkelte offentlig tilgængelige spring i skovbunden. Kom helt tæt på råvildt og natur på en helt ny måde!


Med familien på ferie i Københavnsområdet: Ta’ hesten med på ferie! Nyd tiden sammen med familien, samtidig med du har din bedste ven med dig, uden du behøver bekymre dig om dens ve og vel – det skal vi nok sørge for på Hvidegård!


Ta' på rideferie med egen hest til København: Ta’ veninden/kæresten/datteren og hestene med på ferie til København og oplev samtidig den smukke natur nord for hovedstaden. Nyd lange weekend rideture i Jægersborg Dyrehave og de pragtfulde nærliggende rideområder (Hundesømosen, Bernstorffparken, Rude skov, Geels skov, Ørholm skov og ”de grønne stier” ved Nærum). Mens I sightseeing’er kan I trygt stole på, at jeres heste bliver passet på Hvidegård i boks eller under åben himmel i en sandfold.


Rekreation efter skade: Har din hest brug for rolige omgivelser ovenpå skadesforløb e.lign. kan vi ligeledes tage os godt af den på gården. Ring og hør nærmere!


Konceptet er stadig nyt for os, så ring og få en snak med Berte Asmussen om dit behov, så finder vi en god aftale for begge parter


Se priser herCopyright @  Hvidegård v/ Berte Asmussen


Hvidegaardsparken 69A, 2800 Lyngby


mobil: +45 24638037

email: team@hvidegaard.net